privaatsuspoliitika.

 

Me austame siiralt sinu privaatsust ja haldame meile usaldatud andmeid kohusetundega. Meie veebilehte külastades ja/või ostu sooritades nõustud meie privaatsuspoliitika ja müügitingimustega.

Me ei müü ega jaga sinu väärtuslikke andmeid kolmandatele osapooltele. Meiega jagatud infot kasutame vaid tellimuse haldamiseks, info edastamiseks ja tellimuste täideviimiseks. Meiliaadressile tuleb vaid tellimuse kinnitus ja väljasaatmist kinnitav meil, kui sa pole eraldi meililistiga liitunud.

Usaldus on tänapäeval üks aina harvemini esinev nähtus, üritame seda parandada ja anda sulle kontrolli! Meiega jagatud isikuandmeid näed ja saad muuta või kustutada siit.

Veebilehe edukaks toimimiseks kasutame küpsiseid. 

Küpsised on väikesemahulised passiivsed tekstifailid, mis laaditakse teie arvutisse või muusse seadmesse veebilehte külastades. Küpsis aitab veebilehel meelde jätta teavet teie külastuse kohta, näiteks eelistatud keelt või kino ja muid seadeid. See võimaldab muuta veebilehe kasutaja eelistustele vastavaks.
 

www.kift.store veebileht kasutab küpsiseid, mis aitavad veebisaidil meelde jätta külastaja tehtud valikuid. Veebilehel viibimisega nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. Küpsised aitavad meil teenuseid vastavalt teie soovile ja harjumusele edastada. Küpsiseid kasutatakse tavaliselt statistiliste andmete kogumiseks, otsingu eelistuste meelde jätmiseks, sihitud reklaamide esitamiseks, reklaamide asjakohasemaks muutmiseks ja teie andmete kaitsmiseks. Kui külastate www.kift.store veebilehte, võivad lisaks meie küpsistele teie arvutisse küpsiseid salvestada ja nendele juurde pääseda ka meie analüüside ja reklaamide esitamisega seotud partnerid.
 

  1. Privaatsustingimused kehtivad www.kift.store veebipoest ostja (edaspidi Tarbija) ja ettevõtja Kifty OÜ (edaspidi Müüja) vahel kaupade ja teenuste ostmisel.
  2. Kliendi isikuandmeid töödeldakse kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega.
  3. Müüja kogub Tarbija isikuandmeid tellimuse vormistamisel.
  4. Töödeldavad isikuandmed on Tarbija nimi, e-posti aadress, mobiiltelefoni number ja tarbimiseelistused.
  5. Müüja kasutab isikuandmeid Tarbijale teenuste osutamiseks, edasi arendamiseks ja personaliseerimiseks. Nimetatud teenuste all tuleb eelkõige silmas pidada Müüja veebisaidil Tarbijatele kaupade müüki ja personaliseeritud pakkumiste korraldamist.
  6. Tarbija annab veebipoes andmeid sisestades ning vastava kinnitusega õiguse koguda ja töödelda Tarbija isikuandmeid ning edastada logistikapartnerile vajalikke andmeid kauba kohaletoimetamiseks.
  7. Müüja -l on õigus kasutada Tarbija elu- või asukoha aadressi reklaami ja muu informatsiooni edastamiseks Tarbijale.
  8. Tarbijal on igal ajal õigus keelata oma isikuandmete kogumine ning kasutamine, välja arvatud juhul, kui see on vajalik lepingust tuleneva nõude sissenõudmiseks või kauba kohaletoimetamiseks. Eelnimetatud isikuandmete kasutamise nõusolekut ei saa tagasi võtta tagasiulatuvalt.
  9. Elektrooniliste isikuandmete kasutamine otsepostituseks toimub ainult siis, kui Tarbija on selle jaoks andnud nõusoleku Müüja veebilehel.
  • Krüpteeritud andmeside pankadega ostude eest tasumisel tagab Tarbija personaalsete pangatunnuste turvalisuse ja neile puudub ka Müüjal ligipääs.
  • Müüja ei edasta Kliendi kohta saadud isikuandmeid kolmandatele isikutele.
  • Müüja on isikuandmete vastutav töötleja, Müüja edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Stripe Payments Europe, Ltd – le.
  • Isikuandmete taotlemiseks ja kustutamiseks kliki siia.
#shopify-section-slideshow { margin-top: 250px; }
* --tim: hide search for desktop */ .site-header__search { display: none; } /* --tim: hide search icon for mobile */ .site-header__search-toggle { display: none; }